Friday, November 22, 2013

wpmedya.comdelil uggs aws15

Efter symposiet Vingyta efter finansiering, Wing län och städer på full gång, enligt prefectural krismöte att be, började att aktivt agera. Faktum är att tidigt i matchen Daniel Wu Nande länet började med genomförandet av bolagets + lantbrukare detta driftläge, ledarna för angränsande län, hörde jag ett rykte om att han organiserar relaterade kadrer som frågar in i vinden kom upp. Naturligtvis lockar bruna uggs en viktig orsak är att Daniel Wu, som NEG County låna pengar som fem miljoner, vilket också är ganska så många län ledare avundsjuka dagarna.

Li Zhao Shi Jin Zhuren sekreterare och nötkreatur efter inspektion,ugg skor rea, är det namnet Daniel Wu prefectural förklädnad, höll prefectural administrativt kontor omedelbart ett krismöte för att förmedla den provinsiella ledningen, som Chanan De County viktiga instruktioner, län och städer med stor fanfar kallas lärande NEG länet denna metod kvitta en stark utveckling under de senaste djurhållning och vattenbruk mark **, staden och länet per capita nettoresultat av jordbrukare, kraftigt förbättra nästa nivå. Sedan fick län och städer också prefectural administrativt kontor varsel, att de olika affärsbankerna i länet, kommer att börja för länets jordbrukare som, en masse små lån, kräver städer och län i enlighet med Nande län driftsform, strikt granskning och förfaranden för godkännande, för att se till att jordbrukare som specialiserad support mikrofinansiering, distribueras till jordbrukare som verkligen behöver händerna på svårigheter.

Wing prefectural administrativa kontor för att ta initiativet,ugg stövlar, men också i viss utsträckning, vid denna tid, städer och kommuner att kraftfullt verka vattenbruk mitt arbete, och skydda mot proforma, engagerade i ett fält, för att säkerställa maximal län vattenbruket har varit snabb utveckling, men också så att människor som får förmåner, banksektorn som ett stycke och sedan utsätts för ljus, hård baksida delen av katastrofen, så att hela regionens ekonomiska utveckling i Wing en positiv spiral. Farmers grisar, höns, mest orolig är instabila marknaden.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment